Magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker bij VRF werk jij dagelijks mee aan het produceren van zowel on- als offline events in zowel binnen- als buitenland. Dit betekent samen met je collega’s vlammen in het magazijn om alles op tijd klaar te hebben staan! Succes vieren wij met collega’s maar ook zeker met onze klanten, dat maakt werken bij VRF nou juist zo leuk.

Wij zoeken per direct, ter uitbereiding van ons huidige team in het magazijn, iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en ervaring heeft als magazijnmedewerker. Heb je al werkervaring als magazijnmedewerken met Audio Visuele materialen in de Eventbranche dan is dit een grote pré.  

Wat kan je verwachten?
Iedere dag is anders in het magazijn, vandaag zet je een project klaar voor vertrek naar het buitenland, morgen rij je een ronde langs onze bekende partners om materialen te verzamelen voor het volgende project. Jij bent samen met de andere collega’s in het magazijn een belangrijke schakel binnen VRF. Het klaarzetten, laden, controleren en terugplaatsen van de materialen in het magazijn behoren tot je hoofdtaken. 

Wie zijn wij:
VRF is een full-service audiovisuele partner in de eventbranche gevestigd net onder de rook van Amsterdam. Wij zijn een creatief, energiek en ambitieus bedrijf die audiovisuele materialen (audio, video, licht, geluid en rigging) verhuurt aan high-end opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. Wij creëren totaal concepten met 3D visuals om onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen en mee te nemen in de uitstraling van het event.

Door de opgebouwde kennis en ervaring de afgelopen 35 jaar zijn wij naast een betrouwbare en creatieve partner ook een partner die echt het verschil wil en kan maken. Wij creëren voornamelijk Business to Business events denk hierbij aan producties voor: WINK, Exact Group, UEFA, Formule 1 en Kumpany. Ook hebben wij een aantal vaste locaties waar wij huisleverancier, een aantal van deze locaties zijn; Circuit Zandvoort, Taets Art andEvent Park, Expo Haarlemmermeer en Het Sieraad Amsterdam.

Bij VRF staat kwaliteit, flexibiliteit en klanttevredenheid altijd op de eerste plaats. Dankzij deze manier van werken hebben wij een onafhankelijke positie in de audiovisuele markt. Met onze klantgerichte instelling, meedenkendheid, creatieve ideeën en brede specialistische technische kennis in huis heeft geleid tot een goede reputatie in de markt en een vaste klantenkring waar wij trots op zijn!

Ben jij onze nieuwe collega? Stuur je CV en je persoonlijke motivatiebrief naar Luc van Steensel via luc@vrf.nl of bel voor meer informatie 085-489206

ONZE OPDRACHTGEVERS

KANTOOR ADRES

Van Rossum Facilities BV.
Frankweg 2
2153 PD, Nieuw-Vennep