Chauffeur oproepbasis

Ben jij gepensioneerd, woon je in Nieuw-Vennep of omstreken en zin om een aantal uur per week op pad te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! VRF is op zoek naar flexibele chauffeurs, op oproepbasis om ons te helpen met (na-)leveringen voor locaties.

VRF is een full-service audiovisuele partner in de eventbranche, gevestigd in Nieuw-Vennep. Wij zijn een creatief, energiek en ambitieus bedrijf die audiovisuele materialen (audio, video, licht en rigging) verhuurt aan high-end opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland.

Wij creëren voornamelijk Business to Business events. Denk hierbij aan producties voor Budweiser, Exact Group, UEFA, en Formule 1. Ook hebben wij een aantal vaste locaties waar wij huisleverancier zijn. Een aantal van deze locaties zijn: Circuit Zandvoort, Taets Art and EventPark, Expo Haarlemmermeer clause event center en Het Sieraad Amsterdam.

Voor deze vaste locaties zijn wij op zoek naar jou! Doordat wij grote producties draaien, moet er altijd veel materiaal richting de locatie waar we op die dag aan het opbouwen zijn. Met jou inzet kunnen we er voor zorgen dat materialen altijd op tijd op locatie zijn. Ook na-leveringen zijn voor jou geen enkel probleem. Fluitend spring jij de bus weer in en rijd je met alle extra materialen richting locatie.

Geen zorgen, het is geen fysiek zwaar werk. Je bent voornamelijk de goederen van A naar B aan het brengen. Natuurlijk kan het voorkomen dat je op locatie even moet helpen met het uitladen van de bus, maar gelukkig helpen je collega’s je graag mee.

Vind je het leuk om wat ritjes voor ons te doen, snap je hoe je een bedrijf moet vertegenwoordigen op de weg en ben je flexibel inzetbaar? Neem dan snel contact op met Luc van Steensel via 085-4892060 of luc@vrf.nl

ONZE OPDRACHTGEVERS

KANTOOR ADRES

Van Rossum Facilities BV.
Frankweg 2
2153 PD, Nieuw-Vennep