AV Operator

Als AV Operator bij VRF werk jij dagelijks mee aan het creëren en produceren van zowel on- als offline events in zowel binnen- als buitenland. Dit betekent samen met je collega’s vlammen om de deadline te halen. Succes vieren wij met collega’s maar ook zeker met onze klanten, dat maakt werken bij VRF leuk!

Als AV Operator werk je mee aan de realisatie van de mooiste online en offline evenementen. Dit doe je zelfstandig en in team verband. Je bent op locatie aanwezig voor de op- en afbouw en de uitvoering van de show. Tijdens de show zorg je voor het schakelen van videobeelden zoals presentaties, video’s en camera.

Herken jij je in het volgende:
– Audiovisuele/technische MBO opleiding
– Voorkeur per direct fulltime beschikbaar (of anders op korte termijn)
– Relevante en recente werkervaring (3 – 5 jaar) als Audiovisueel specialist
– Kennis van PowerPoint Keynote en ICT netwerken
– In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
– Passie voor events en techniek
– Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal
– Bereid om te reizen en te werken op wisselende werktijden
– Flexibel ingesteld en stressbestending
– Eerdere ervaring met livestreams is een pre
– Ervaring met digitale audio consoles.
– Ervaring met dome remote van Panasonic.
– Ervaring met Black Magic Design apparatuur

Wie zijn wij:
VRF is een full-service audiovisuele partner in de eventbranche gevestigd net onder de rook van Amsterdam. Wij zijn een creatief, energiek en ambitieus bedrijf die audiovisuele materialen (audio, video, licht, geluid en rigging) verhuurt aan high-end opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. Wij creëren totaal concepten met 3D visuals om onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen en mee te nemen in de uitstraling van het event.

Door de opgebouwde kennis en ervaring de afgelopen 35 jaar zijn wij naast een betrouwbare en creatieve partner ook een partner die echt het verschil wil en kan maken. Wij creëren voornamelijk Business to Business events denk hierbij aan producties voor: WINK, Exact Group, UEFA, Formule 1 en Kumpany. Ook hebben wij een aantal vaste locaties waar wij huisleverancier, een aantal van deze locaties zijn; Circuit Zandvoort, Taets Art andEvent Park, Expo Haarlemmermeer en Het Sieraad Amsterdam.

Bij VRF staat kwaliteit, flexibiliteit en klanttevredenheid altijd op de eerste plaats. Dankzij deze manier van werken hebben wij een onafhankelijke positie in de audiovisuele markt. Met onze klantgerichte instelling, meedenkendheid, creatieve ideeën en brede specialistische technische kennis in huis heeft geleid tot een goede reputatie in de markt en een vaste klantenkring waar wij trots op zijn!


Wij bieden:
– Laptop en telefoon van de zaak;
– Eerste arbeidsovereenkomst van één jaar, bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling;
– Persoonlijke ontwikkeling zoals trainingen en het behalen van certificaten;
– Jaarlijkse legendarische personeelsfeest/uitje;
– Vrijmibo, soms is dit ook spontaan op maandag;
– Vergoeding werkkleding (werkschoenen, pak etc. volgens P&O handboek);
– Ongevallenverzekering ook buiten werktijden.


Ben jij onze nieuwe collega? Stuur je CV en je persoonlijke motivatiebrief naar Luc van Steensel via luc@vrf.nl of bel voor meer informatie 085-4892060

ONZE OPDRACHTGEVERS

KANTOOR ADRES

Van Rossum Facilities BV.
Frankweg 2
2153 PD, Nieuw-Vennep