Allround Timmerman

Als Allround Timmerman zal jij dagelijks meewerken aan het produceren van zowel on- als offline events in zowel binnen- als buitenland. Dit betekent samen met je collega’s vlammen in de werkplaats of op locatie om alles op tijd klaar te hebben! Succes vieren wij met collega’s maar ook zeker met onze klanten, dat maakt werken bij VRF nou juist zo leuk.

Wij zoeken per direct, ter uitbereiding van ons team iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en ervaring heeft als timmerman / decorbouwer.

Wat kan je verwachten?
Jouw functie zal heel divers worden qua werkzaamheden. Hierbij kan je denken aan:
• Standbouw
• Vloeren leggen voor een beurstand
• Kisten maken voor verhuur materialen
• Timmerwerkzaamheden in en om het pand
• Afwerken van podia, ledschermen etc etc
• Plaatsen van decomaterialen
• Op- en afbouwen van licht, geluid, video en rigging materialen (hierin gaan we je uiteraard in opleiden)
• Besturen van diverse voertuigen die naar de evenementen gaan. ( bakwagen/trailer/busjes )

De eerste periode zal je veel mee gaan draaien in het magazijn om materiaalkennis op te doen die je uiteindelijk nodig hebt in je functie. Ook zal je af en toe in drukke periodes je collega’s een handje helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens in het magazijn of op locatie.

Wie zijn wij?
VRF is een full-service high-end audiovisuele partner in de eventbranche gevestigd net onder de rook van Amsterdam, in Nieuw-Vennep. Wij zijn een creatief, energiek en ambitieus bedrijf die audiovisuele materialen (audio, video, licht, geluid en rigging) verhuurt aan high-end opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland.

Door de opgebouwde kennis en ervaring de afgelopen 35 jaar zijn wij naast een betrouwbare en creatieve partner ook een partner die echt het verschil wil en kan maken. Wij creëren voornamelijk Business to Business events denk hierbij aan producties voor: WINK, Exact Group, UEFA, Formule 1 en Kumpany. Ook hebben wij een aantal vaste locaties waar wij huisleverancier, een aantal van deze locaties zijn; Circruit Zandvoort, Taets Art and Event Park, Expo Haarlemmermeer en Het Sieraad Amsterdam.

Bij VRF staat kwaliteit, flexibiliteit en klanttevredenheid altijd op de eerste plaats. Dankzij deze manier van werken hebben wij een onafhankelijke positie in de audiovisuele markt. Met onze klantgerichte instelling, meedenkendheid, creatieve ideeën en brede specialistische technische kennis in huis heeft geleid tot een goede reputatie in de markt en een vaste klantenkring waar wij trots op zijn!

Wij bieden:
– Eerste arbeidsovereenkomst van één jaar, bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling;
– Persoonlijke ontwikkeling zoals trainingen en het behalen van certificaten;
– Jaarlijkse legendarische personeelsfeest en uitje;
– Vrijmibo, soms is dit ook spontaan op maandag;
– Vergoeding werkkleding (werkschoenen, pak etc. volgens P&O handboek);
– Ongevallenverzekering ook buiten werktijden.

Ben jij onze nieuwe collega? Stuur je CV naar Luc van Steensel via luc@vrf.nl of bel voor meer informatie 085-4892060

ONZE OPDRACHTGEVERS

KANTOOR ADRES

Van Rossum Facilities BV.
Frankweg 2
2153 PD, Nieuw-Vennep