MEER DAN EEN LEVERANCIER VAN AUDIOVISUELE MATERIALEN

Staat u binnenkort op een beurs, organiseert u een evenement of werkt u op een mooie evenementenlocatie? Wij begeleiden u graag door u te adviseren over audiovisuele mogelijkheden. Wij denken met u mee over hoe de mooiste belevenis kan worden gecreëerd voor uw bezoekers. Met een uitgebreide conceptuitwerking vooraf, nemen wij alle zorgen uit handen en kunnen wij het hele concept produceren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Spreek dan met ons af en wij denken graag en vrijblijvend met u mee!

MEER TIJD EN AANDACHT
VOOR BEZOEKERSERVARING

Door onze ervaring en creativiteit kunnen wij in veel stappen van het organiseren van uw event met u mee denken. In het begin zullen wij, zodra er een duidelijk beeld is van wat u wilt, een 3D visualisatie maken van het evenement, het podium, uw stand, noem het maar op.

Door hier samen naar te kijken kunnen we vroeg zorgen dat de uitvoering helemaal naar uw wens is tot in de kleinste details. Hierdoor houdt u veel meer tijd over voor de andere belangrijke aspecten van het evenement, zoals de inhoud van presentaties of de ervaring van uw bezoekers.

Werkwijze

Inventarisatie

Elk event begint met een wensenlijst. We gaan samen met u in gesprek over uw lijst en plaatsen deze in en om de kaders van de locatie.

Visualisatie

Ons team gaat voor u aan de slag en werkt alle wensen uit in Virtual Reality en een heldere, transparante offerte. Uiteraard wordt er genoeg tijd besteed aan eventuele feedback rondes.

Productie

We gaan uw wensen tot leven brengen. Wij produceren, indien gewenst, het gehele event van A tot Z. Details worden benadrukt en draaiboeken worden uitgewerkt. Het concept wordt nu realiteit.

Uitvoering

Het materiaal komt de zaal binnen en de crew brengt de Virtual Reality tot Reality. Waar nodig vinden repetities plaats en strijken we de laatste kreukels glad. Samen met u zorgen we ervoor dat uw bezoekers worden ondergedompeld in uw boodschap.

Evaluatie

Na de afbouw kijken we terug op een geslaagd event, en vooruit naar de volgende. Met een open mindset bespreken we het meest geslaagde onderdeel, maar natuurlijk ook wat er niet geheel naar wens was. Door deze samenwerking willen we de relatie tussen uw en ons bedrijf versterken.

VISUALISATIE VAN UW EVENT

“Podium klaar, licht aan, presentaties en video’s lopen. ”

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom heeft VRF zich gespecialiseerd in het in 3D en Virtual Reality vormgeven van uw eventconcept. In 3D ziet u de door u gekozen locatie helemaal aangekleed, ruim voorafgaand aan uw event, zodat u precies weet wat voor techniekplan wij speciaal voor u hebben opgesteld.

VRF ALS FULLSERVICE TECHNISCH PARTNER

U kunt het aan ons overlaten. Wilt u voor uw evenement, stand of locatie allerlei technische snufjes, dan gaan wij dat voor u regelen. Wij hebben de expertise en creativiteit in huis om uw ideeën helemaal uit te werken tot een nieuw, inspirerend en verassende uitwerking. Wij zien elke opdracht als een nieuwe uitdaging waar we de kans krijgen helemaal in uit te blinken.

Projecten

ONZE OPDRACHTGEVERS

KANTOOR ADRES

Van Rossum Facilities BV.
Frankweg 2
2153 PD, Nieuw-Vennep