Bijbaan evenementen techniek

Zoek je een leerzame (bij)baan binnen een gezellig bedrijf in de Audio Visuele branche? Ben jij per direct (flexibel) beschikbaar iedere zaterdag? En woon je in de omgeving van Nieuw-Vennep? Lees dan snel verder!

Wij zoeken een aantal flexibele studenten die op zoek zijn naar een bijbaan en affiniteit hebben met Audio Visuele materialen/ de Eventbranche. Door de regelgeving zijn evenementen weer mogelijk en voorzien wij grotere drukte komende periode. Beschikbaarheid op de zaterdag is een belangrijke pré, overige dagen uiteraard in overleg afhankelijk van jouw rooster en onze planning.

Wat deze bijbaan extra leuk maakt is dat jij alleen maar professionele apparatuur gaat zien en dus veel productkennis op doet!

Wat kan je verwachten?
Iedere dag is anders bij VRF, vandaag zet je een project klaar in het magazijn voor vertrek naar het buitenland, morgen rij je een ronde langs onze bekende partners om materialen te verzamelen voor het volgende project. Jij zal flexibel ingezet worden in ons magazijn of op één van de vele feesten en evenementen waar wij de techniek verzorgen.

Wie zijn wij?
VRF is een full-service audiovisuele partner in de eventbranche gevestigd net onder de rook van Amsterdam. Wij zijn een creatief, energiek en ambitieus bedrijf die audiovisuele materialen (audio, video, licht, geluid en rigging) verhuurt aan high-end opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland.

Door de opgebouwde kennis en ervaring de afgelopen 35 jaar zijn wij naast een betrouwbare en creatieve partner ook een partner die echt het verschil wil en kan maken. Wij creëren voornamelijk Business to Business events denk hierbij aan producties voor: WINK, Exact Group, UEFA, Formule 1 en Kumpany. Ook hebben wij een aantal vaste locaties waar wij huisleverancier, een aantal van deze locaties zijn; Circuit Zandvoort, Taets Art andEvent Park, Expo Haarlemmermeer en Het Sieraad Amsterdam.

Ben jij onze nieuwe collega? Stuur je CV naar Luc van Steensel via luc@vrf.nl of bel voor meer informatie 085-4892060

ONZE OPDRACHTGEVERS

KANTOOR ADRES

Van Rossum Facilities BV.
Frankweg 2
2153 PD, Nieuw-Vennep